Felnőttképzés

A felnőttképzés felnőttek részére tartott, szakképzést, kiegészítő képzést, továbbképzést nyújtó oktatási program. Az élethosszig tartó tanulás az Európai Unió programjában kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a felnőttképzés elősegíti az elhelyezkedés lehetőségét, a munkaerőpiac számára biztosítja a korszerű ismeretekkel rendelkező, képzett munkaerőt.

Aktuális tanfolyamok

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlott képzések

Nincs megjeleníthető elem

További tanfolyamok

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

felnőttképzés stat

Yox hírek isite toplista

Felnőttképzés

2012.05.22. 23:29 tanfolyamok

Lakberendező tanfolyam távoktatásban, Online!

Címkék: tanfolyam okj képzés távoktatás lakberendező tanfolyamok művészeti képzések

A lakberendező tanfolyam, képzés célja: Építkezik, felújítaná a lakását? Tanfolyam segít abban, hogy Ön is tudjon válaszolni a felmerült kérdésekre. Nem kell szaktervezőhöz fordulnia, hiszen tanfolyamon feladatok megoldásán keresztül ismerkedhet meg a lakberendező munkájával. Lakberendező tanfolyam elvégzése:

Az Okj-s lakberendező tanfolyamot, mindenkinek ajánljuk, aki egy jó szakmát szeretne tanulni-megtanulni Okj-s szakképzés, továbbképzés vagy átképzés, felnőttképzés és oktatás kereteiben!

A lakberendező képzés célja: olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember képzése, aki képes a lakberendezési szolgáltatás során felismerni, a létrehozott berendezéssel kiszolgálni a megbízó számára.

Hol talál további információt?
Online lakberendező tanfolyam távoktatásban
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felnott-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr64532853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domi55 2013.05.04. 12:57:39

Hello! Én is jónak tartom a képzéseket! Szerintem egyre nagyobb kereslet van a lakberendezés után, mint szakma. Én is most fogok elvégezni egy lakberendező tanfolyamot, az EFEB indítja, Budapesten, a 11. kerületben, egy gyűjtőoldalon találtam rá. Azt mondják elég jók, valaki konkrétabbak tud róluk mondani? Szakmai bizonyítványt adnak, most 18 százalékos kedvezmény van a tanfolyamra.
süti beállítások módosítása